Croirea drumului către orașe sigure

Fiecare administrator al unui oraș vrea să se asigure că cetățenii săi sunt fericiți, sănătoși și în siguranță. Acum există o abundență de tehnologii disponibile pentru a eficientiza operațiunile orașului, colectarea datelor despre utilizarea facilităților orașului și securizarea spațiilor publice.Descărcați ghidul

Alte întrebări la care veți primi răspuns

Odată cu evoluția analizei video avansate, a automatizării și a tehnologiilor associate Internet of Things (IoT), liderii orașului au oportunități inegalabile de a reconfigura infrastructura orașului pentru a fi pregătită pentru viitorii ani.

Cum poate tehnologia pentru securitatea orașelor să aducă îmbunătățiri în calitatea vieții și siguranța cetățenilor?

Ce rol joacă IoT (Internet of Things) în atingerea obiectivelor unui oraș sigur?

Cum poți da încredere în securitatea și utilizarea etică a datelor într-un oraș sigur?

Orașele viitorului

Citind acest ghid, veți descoperi modul în care se folosește tehnologia pentru siguranța cetățenilor în cele mai importante orașe. Studiile de caz prezintă modul în care orașele folosesc soluții noi pentru a obține o perspectivă mai bună de la fața locului. Înarmat cu exemple și informat din cele mai bune practici, veți învăța cum să începeți propria implementare pentru siguranța orașului.

"În acest peisaj în creștere de tehnologie conectată, fiecare serviciu al unui oraș sigur este exact atât de sigur cât este cea mai slab securizată componentă a sa."

Descărcați ghidul

1. Da, sunt de acord să primesc un exemplar al acestui ghid și, prin transmiterea acestui formular accept ca Milestone Sysems A/S să colecteze datele mele cu scopul de a afla cine este interesat de aceste informații și a-mi trimite ghidul pe email.

Milestone handles your contact data in accordance with our Privacy Policy. Here you will also find information on your privacy rights and our retention policy.